I fastetiden fra 1. marts til 16. april læser vi sammen Johannes’ første brev i Vanløse Frikirke. Find materialet her: Fasteprojekt 2017 – 1 Johbrev

I kirker verden over har fasten i mange år været markeret på mange måder. Faste har historisk set betydet, at man afholdt sig fra fast føde. I dag tolkes begrebet væsentligt bredere og dækker over, at man i fasteperioden giver mere eller mindre afkald på forskellige goder, som både kan være mad og drikke, men også mobiltelefoni, internet, forbrug og andet.

Vi faster med andre ord at få fokus på nogle andre ting end dem, der optager os til daglig. Derfor er det også en tid til særligt at fokusere på bøn, bibellæsning og hjælp til medmennesket. I Vanløse Frikirke har vi i februar haft fokus på International Mission og dermed åndelig og praktisk hjælp til mennesker forskellige steder i verden. Fra marts og frem fokuserer vi mere på vores egen nære verden, med bøn og læsning af Johannes’ første brev. Vi opfordrer også til at vi hver især i denne periode er ekstra opmærksomme på at hjælpe andre, når vi ser at der er behov for det.

© 2014 Vanløse Frikirke
Top
Følg os: