I evangelierne læser vi om en række mennesker, der mødte Jesus. Nogle af dem opsøgte ham helt bevidst, fx kvinden med blødningerne og officeren i Kapernaum, der havde en syg tjener – andre gange var det Jesus, der tog initiativet, som da han helbredte den lamme ved Betesda Dam, og endelig er der også nogle møder, som virker helt tilfældige – fx da Jesus møder kvinden ved brønden i Samaria.

Fælles for dem alle sammen er dog, at de går forvandlede fra mødet med Jesus. De var ikke de samme som før. I august og september tager prædikerne udgangspunkt i disse møder – hvad var der skete? Nogle blev helbredt for sygdomme, andre blev tilgivet for synder og nogle fik et helt nyt syn på livet. Vi undersøger hvorfor mødet med Jesus har så stor indvirkning på mennesker, fordi vi tror på at det stadig er muligt at møde Jesus og opleve forvandlingen, selvom det er 2000 år siden han levede og døde. Efter opstandelsen og himmelfarten er han fortsat til stede, og det i en grad så kristne overalt i verden kan bevidne det.

Så velkommen til gudstjenester hver søndag kl. 10.30 – måske kommer du selv til at opleve et forvandlende møde med Jesus?

© 2014 Vanløse Frikirke
Top
Følg os: