På dette link finder du det nye Kirkeblad for maj-juni 2015

Et lille kig på overskrifterne afslører fx at du kan deltage i bøn på St. Bededag, når vi sammen med mange andre kirker i København mødes i Kristuskirken på Nørrebro. Du kan også være med i fællesskabet når der er åbent i kirkens sommerhus Søvang i Dragør – eller på Kr. Himmelfarts-udflugten, der i år går til spejderhytten Bavnen i Lynge, hvor vi besøger spejderne fra kirken, som er på lejr.

Og så er der en række festlige begivenheder, hvor vi fejrer nogen i fællesskabet – se datoerne i bladet. Sidst, men ikke mindst, er der sommerkoncert med gospelkoret den 9. juni. Og så er du naturligvis altid velkommen til at deltage i gudstjenesten hver søndag kl. 10.30 i Vanløse Frikirke!

God fornøjelse med kirkebladet!Forside maj-juni 2015

© 2014 Vanløse Frikirke
Top
Følg os: