Så er det nye kirkeblad kommet og det er fyldt med spændende tilbud og arrangementer.

Du kan fx være med til Røde Kors-indsamlingen den 4. okt. eller når der kommer besøg fra Ghana, du kan også deltage i en inspirationsaften med Michael Miller eller temaaften med Leif Bork Hansen. Læs desuden om Mand-dag, KPN, husgrupper, julemarkeder og mere endnu.

Vi har i oktober og november et tema for gudstjenesterne, der hedder En tro der kan møde virkeligheden. Læs mere om det på næste side. I efterårsmånederne er der flere ting vi fejrer sammen til gudstjenester, der er nemlig både en gudstjeneste med dåb og en gudstjeneste med barnevelsignelse. Og så er det igen blevet tid til en festlig gospelgudstjeneste.

Du finder kirkebladet ved at trykke her Kirkeblad okt-nov 2015

© 2014 Vanløse Frikirke
Top
Følg os: