rejs_leif_bork_web_535722a

Leif Bork Hansen kommer og fortæller om flygtningekrisen og asylspørgsmålet

Onsdag den 25. november kl. 19.00 kommer den pensionerede folkekirkepræst Leif Bork Hansen og fortæller om sin historie og sit arbejde for asylansøgere. Leif Bork Hansen blev i slutningen af 90’erne kendt for at sætte sit embede som præst på spil ved at hjælpe afviste serbiske asylansøgere med at gå under jorden. Ved retten i Lyngby var han den første, der blev dømt for at skjule flygtninge – en overtrædelse af udlændingeloven, der kostede ham en betinget dom på 20 dages hæfte. Senere i Østre Landsret fik han en bøde på 2.500 kr. for at samle penge ind til flygtninge. Siden da har arbejdet for flygtninge fyldt en stor del af hans liv.

Vi har også bedt Leif Bork Hansen om at dele sine tanker om asylproblematikken og om det at være kristen i et land, hvor ens etik og lovgivningen ikke altid stemmer overens. Alle, som er interesserede, er velkomne i Vanløse Frikirke, hvor vi berører den mest aktuelle problematik for tiden: Hvordan vi som individer og som samfund bør forholde os til de omfattende grupper af mennesker, der dagligt søger mod Europa, deriblandt Danmark.

© 2014 Vanløse Frikirke
Top
Følg os: